Maandag 13 augustus aankomst |
Voorgerecht: Gazpascho |
Hoofdgerecht: Paella met Kip en Chorizo - Vegan Paella |
Nagerecht: Honingijs met verse vijgen |
|
Dinsdag 14 augustus |
Ontbijt: op de ontbijttafel staat van brood tot yoghurt, muesli enz. |
Lunch: Linzensalade |
Voorgerecht: Mosterdsoep |
Hoofdgerecht: Boeuf Bourguignon - Vegan Bourguignon met aardappelpuree en salade |
Nagerecht: Fruit mousse
|
Woensdag 15 augustus |
Ontbijt: op de ontbijttafel staat van brood tot yoghurt, muesli enz. |
Lunch: Pizza |
Voorgerecht: Salade Caprese en Vegan Caprese |
Hoofdgerecht: Gehakt en Spinazie lasagne met salade |
Nagerecht: Tiramisu |
|
Donderdag 16 augustus |
Ontbijt: op de ontbijttafel staat van brood, tot yoghurt, muesli enz. |
Lunch: Griekse salade |
Voorgerecht: Tomatenbouillon |
Hoofdgerecht: Gevulde lamsboutplakken met rijst en salade |
Nagerecht: sinaasappels met dessertwijn
|
Vrijdag 17 augustus |
Ontbijt: op de ontbijttafel staat van brood, tot yoghurt, muesli enz. |
Lunch: Lenteminestrone |
Voorgerecht: Bietencarpaccio |
Hoofdgerecht: Kip met bloemkool, parmenzaan en Tijm, Portobello gevuld |
Nagerecht: Peren-bosbessencrumble met port en ijs |
|
Zaterdag 18 augustus |
Ontbijt: op de ontbijttafel staat van brood, tot yoghurt, muesli enz. |
Lunch: Panzanella |
Voorgerecht: Venkelsoep met trostomaten |
Hoofdgerecht: Paddenstoelen risotto en groenten |
Nagerecht: Aardbeien met balsamico |
|
Zondag 19 augustus |
Ontbijt: op de ontbijttafel staat van brood, tot yoghurt, muesli enz. eventueel gebakken of gekookt ei |
Lunch: Orzo salade met tomaat en komkommer |
Voorgerecht: Spaghetti aglio olio e peperoncino |
Hoofdgerecht: Caponata en Scalopine- Gevulde portobello |
Nagerecht: Citroensorbet met limoncello en bramen |
|
Maandag 20 augustus bij vertrek van 7 dagen |
Ontbijt: op de ontbijttafel staat van brood, tot yoghurt, muesli enz. |
Lunch: Salade Nicoise |
Voorgerecht: Champignons, knoflook en peterselie op toost |
Hoofdgerecht: Coq au Vin, Biet au Vin met aardappelen en haricot verts |
Nagerecht: Bananenijs met amandelen |
|
Dinsdag 21 augustus evt vrije dag |
Ontbijt: op de ontbijttafel staat van brood, tot yoghurt, muesli enz. |
Lunch: gebakken eieren, gebakken tomaten en uien |
Voorgerecht: Vitello Tonato en Oesterzwan no tonato |
Hoofdgerecht: Lentegroeten ragu |
Nagerecht: Pistachemousse
|
|
Woensdag 21 augustus |
Ontbijt: op de ontbijttafel staat van brood, tot yoghurt, muesli enz. |
Lunch: Gemengde boerensalade |
Voorgerecht: Sinaasappelsalade |
Hoofdgerecht: Tonijn met Romescosaus, Gevulde paprika,saffraanrijst en venkelschotel |
Nagerecht: Aarbeiensorbetijs met wijn
|
Donderdag 23 augustus |
Ontbijt: op de ontbijttafel staat van brood, tot yoghurt, muesli enz. |
Lunch: Zomerse minestronesoep |
Voorgerecht: Meloen met seranoham |
Hoofdgerecht: Witte bonen met salie en tomaat, worstjes en salade |
Nagerecht: Abrikozen met ijs |
|
Vrijdag 24 augustus - vertrek bij 10 dgn |
Ontbijt: op de ontbijttafel staat van brood, tot yoghurt, muesli enz. |
Geen opmerkingen:
Een reactie posten