Menu

Hieronder staat nu eindelijk het menu. Jullie kunnen nu zien wat er gegeten wordt om ook de inwendige mens te verwennen tijdens deze vakantie.

Dit jaar is het toch voor het grootste gedeelte een rondje Middellandse zee geworden. Het dus niet de recepten van vorige jaren gebruikt.


Maandag 13 augustus aankomst
Voorgerecht: Gazpascho
Hoofdgerecht: Paella met Kip en Chorizo - Vegan Paella
Nagerecht: Honingijs met verse vijgen
Dinsdag 14 augustus
Ontbijt: op de ontbijttafel staat van brood tot yoghurt, muesli enz.
Lunch: Linzensalade
Voorgerecht: Mosterdsoep
Hoofdgerecht: Boeuf Bourguignon - Vegan Bourguignon met aardappelpuree en salade
Nagerecht: Fruit mousse

Woensdag 15 augustus
Ontbijt: op de ontbijttafel staat van brood tot yoghurt, muesli enz.
Lunch: Pizza
Voorgerecht: Salade Caprese en Vegan Caprese
Hoofdgerecht: Gehakt en Spinazie lasagne met salade
Nagerecht: Tiramisu
Donderdag 16 augustus
Ontbijt: op de ontbijttafel staat van brood, tot yoghurt, muesli enz.
Lunch: Griekse salade
Voorgerecht: Tomatenbouillon
Hoofdgerecht: Gevulde lamsboutplakken met rijst en salade
Nagerecht: sinaasappels met dessertwijn

Vrijdag 17 augustus
Ontbijt: op de ontbijttafel staat van brood, tot yoghurt, muesli enz.
Lunch:  Lenteminestrone
Voorgerecht: Bietencarpaccio
Hoofdgerecht: Kip met bloemkool, parmenzaan en Tijm, Portobello gevuld
Nagerecht: Peren-bosbessencrumble met port en ijs
Zaterdag 18 augustus
Ontbijt: op de ontbijttafel staat van brood, tot yoghurt, muesli enz.
Lunch: Panzanella
Voorgerecht: Venkelsoep met trostomaten
Hoofdgerecht: Paddenstoelen risotto en groenten
Nagerecht: Aardbeien met balsamico
Zondag 19 augustus
Ontbijt: op de ontbijttafel staat van brood, tot yoghurt, muesli enz. eventueel gebakken of gekookt ei
Lunch: Orzo salade met tomaat en komkommer
Voorgerecht: Spaghetti aglio olio e peperoncino
Hoofdgerecht: Caponata en Scalopine- Gevulde portobello
Nagerecht: Citroensorbet met limoncello en bramen
Maandag 20 augustus bij vertrek van 7 dagen
Ontbijt: op de ontbijttafel staat van brood, tot yoghurt, muesli enz.
Lunch: Salade Nicoise
Voorgerecht: Champignons, knoflook en peterselie op toost
Hoofdgerecht: Coq au Vin, Biet au Vin met aardappelen en haricot verts
Nagerecht: Bananenijs met amandelen
Dinsdag 21 augustus evt vrije dag
Ontbijt: op de ontbijttafel staat van brood, tot yoghurt, muesli enz.
Lunch: gebakken eieren, gebakken tomaten en uien
Voorgerecht: Vitello Tonato en Oesterzwan no tonato
Hoofdgerecht: Lentegroeten ragu
Nagerecht: Pistachemousse

Woensdag 21 augustus
Ontbijt: op de ontbijttafel staat van brood, tot yoghurt, muesli enz.
Lunch: Gemengde boerensalade
Voorgerecht: Sinaasappelsalade
Hoofdgerecht: Tonijn met Romescosaus, Gevulde paprika,saffraanrijst en venkelschotel
Nagerecht: Aarbeiensorbetijs met wijn

Donderdag 23 augustus 
Ontbijt: op de ontbijttafel staat van brood, tot yoghurt, muesli enz.
Lunch: Zomerse minestronesoep
Voorgerecht: Meloen met seranoham
Hoofdgerecht: Witte bonen met salie en tomaat, worstjes en salade
Nagerecht: Abrikozen met ijs
Vrijdag 24 augustus - vertrek bij 10 dgn
Ontbijt: op de ontbijttafel staat van brood, tot yoghurt, muesli enz.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten